post@kremarstogo.no

Hvem vi er

kremarstogo.no er hjemmesiden til Roy Myrland.

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler (Cookies)

Dersom du ønsker å slette alle cookies i din nettleser, må du følge instruksjonene for den nettleseren du bruker. Klikk på hjelp i nettleserens meny, eller gjør et enkelt Google-søk. Vi lagrer for øvrig aldri informasjon om deg som vi ikke trenger for å besvare dine henvendelser, o.l. Vi ber deg vennligst om å aldri sende oss personlig informasjon vi ikke behøver for å behandle din henvendelse.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler og informasjon på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Vær derfor klar over at hvis du for eksempel ser en YouTube-video som er bygget inn på en annen side, vil personvernet til YouTube (Google) gjelde mens du ser videoen.

Alle nettstedene med innebygd innhold kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du kontakter oss via epost eller kjøper noen av våre produkter, blir opplysningene knyttet til dette lagret på ubestemt tid – eller til du eventuelt ber oss slette alt om deg. Dette gjøres for at vi enkelt skal kunne holde kontakt ved en senere anledning.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har kontaktet oss via epost, telefon, eller har kjøpt noen av våre produkter, kan du be om å få en oversikt over personopplysningene vi har om deg – eller at vi evt. endrer eller sletter disse. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Da kan du ta kontakt med eier Roy Myrland på telefon 917 86 242.

 

Våre rutiner for datalekkasjer

Dersom vi skulle oppleve en datalekkasje, vil vi gi beskjed om dette til de som måtte være rammet så fort som overhodet mulig. Vi har i tillegg en sikkerhetsløsning som lagrer (og blokkerer) IP-adressen din dersom du forsøker å logge inn på nettsiden. IP-adressen lagres derfor kun som en sikkerhet mot hackere/spammere.

 

Spørsmål?

Kontakt oss på post@kremarstogo.no

Kremarstogo drives av Vivere AS
Org nr 999 085 121
© 2022 | Utviklet av Ormstad Multimedia | Personvern | Kjøpsvilkår